Nieuws: TAXI BAKKER STOPT

TAXI BAKKER STOPT

BARENDRECHT MEI 2018 – Na meer dan veertig jaar stopt Taxi Bakker BV uit Barendrecht over twee maanden met al haar vervoersactiviteiten. Op dinsdag 31 juli 2018 gaan de taxi’s van Taxi Bakker voor het laatst de weg op en daarna voorgoed de stalling in.

Al die jaren, sinds 1976, hebben alle medewerkers van Taxi Bakker er met plezier en aandacht voor gezorgd dat de klanten veilig, tijdig en comfortabel naar hun bestemming werden gebracht. Door een steeds verder afnemende vervoersvraag, de toenemende concurrentie en grote technologische veranderingen in de taxibranche is er geen toekomstperspectief voor een familiebedrijf, waar kwaliteit en service nog voorop staan.

Alle opdrachtgevers, klanten, toeleveranciers, collega vervoerders, medewerkers en oud –medewerkers bedanken we hierbij voor hun jarenlange vertrouwen, altijd prettige samenwerking en vele mooie jaren.

Tot en met 31 juli 2018 zijn wij nog graag uw “gastheer op de weg”.

Personenvervoer

Ons taxibedrijf in Barendrecht biedt natuurlijk de reguliere taxidiensten. Zowel op afspraak als direct. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Ons personenvervoer gaat echter verder. Binnen deze dienst valt namelijk ook ziekenvervoer. Hierbij hoort als vanzelfsprekend dat onze chauffeurs de bagage naar de auto brengen...

 

Exclusief vervoer

Hieronder valt uiteraard zakelijk vervoer. Cliënten die veel van onze diensten gebruikmaken bieden wij de mogelijkheid om, per maandelijkse facturering, op rekening te rijden. Erg handig en overzichtelijk. Alle ritten worden desgewenst gespecificeerd op datum, tijdstip, vertrekadres, bestemming en de naam van de vervoerde persoon.

 

Luchthavenvervoer

Niemand wil zijn vliegtuig missen. Een welverdiende vakantie kan zodoende danig in de war worden geschopt. Taxi Bakker BV staat voor u klaar. U wordt tijdig opgehaald en ruim van tevoren bij het vliegveld afgezet. Wij zorgen dat u uitgerust en zonder stress kunt u beginnen aan uw vakantie, zakenreis of reizen met een ander doel.